Vanwege het slechte weer is dit event 1 week opgeschoven, dus het is nu zaterdag 6 april!

Op zaterdag 30 maart organiseert de NCA Kidsclub in samenwerking met de NOAP en de Paradijsvogel (Nederlandse Scholen) het paasevent bij de Quinta Garden Cafe op Quinta da Figuerinha Silves.

Paaseieren zoeken

We starten dit paasevent met een leuke, creatieve paasactiviteit. Vervolgens zullen de kinderen in de tuin van Quinta da Figuerinha zoeken naar de verstopte paaseieren! Uiteraard volgt er een prijsuitreiking.

Daarna kan je blijven om te lunchen en aansluitend is er live muziek.

Prijs

Dit event is exclusief voor NCA leden en kinderen van de NOAP en Paradijsvogel en kost per kind € 5,- (inclusief 1 drankje). (rest drankjes en lunch is exclusief).

Meldt je vóór 15 maart aan via: https://forms.gle/JpcmJprjEzMhKamz9

Programma

10.30 uur Inloop

11.00 uur Paascreativiteit

11.45 uur Start paaseieren zoeken

13.00 uur Prijsuitreiking

 Adres gegevens

Locatie           Quinta Garden Cafe

Google maps: https://maps.app.goo.gl/2w4zcRfN1G6nZD2U6

NOAP

Wij bieden volledig dagonderwijs aan. Wij vinden het fijn dat onze leerlingen zich bij ons breed kunnen ontwikkelen op school. Wij voldoen aan het Nederlands Curriculum vanuit het Ministerie van Onderwijs. De Nederlandse school is gehuisvest in de landelijke omgeving van Silves, midden tussen de sinaasappelbomen. De school heeft een grote buitentuin, waardoor onderwijs ook buiten plaatsvindt.

Paradijsvogel

Bij De Paradijsvogel, dé Nederlandse school in de Algarve, staat autonoom leren centraal. We inspireren kinderen om te leren vanuit intrinsieke motivatie. Ontdek onze unieke aanpak waarin we een omgeving creëren waarin uw kind haar of zijn volledige potentieel kan benutten. Wij bieden zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs aan. 

NCA Portugal

De NCA informeert haar leden over wonenwerken en leven in Portugal. Daarnaast brengen wij onze leden met elkaar in contact met een focus op Algarve. Wij doen dit o.a. door het organiseren van activiteiten.