Op 22 april a.s. om 17 uur, houden we de ondernemersborrel bij Levels in Carvoeiro. Een speciale dag op een speciale locatie. Het is de verjaardag van wijlen Jan Zegers.

Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Kom dan naar deze unieke vrijdagmiddag borrel. Graag opgeven bij Michele: info@ncaportugal.com

Op een doordeweekse dag in april ging ik op bezoek bij Sharon Zegers bij Levels in Carvoeiro! Een goed gesprek met de enthousiaste onderneemster.

Een bomvol terras en dus weken we uit naar het terras boven. WOW wat een uitzicht! “Helaas nog niet open vanwege personeelstekort” riep Sharón (met de klemtoon op de 2e lettergreep!).

Wie is Jan?

Sharon is de dochter van Jan Zegers die helaas 3 jaar geleden is overleden. In Carvoeiro kende iedereen Jan. Jan streek ruim 40 jaar geleden neer in het pittoreske vissersplaatsje Carvoeiro. Begin jaren ‘80 kocht Jan op het pleintje in het centrum, het oudste restaurant van het dorp: O Patio. Enkele jaren later het naastgelegen Pui (grand café) en op de eerste etage Martin’s Grill. Dit is sinds oktober 2021 het huidige Levels. In 2011 completeerde Jan het rijtje met JAN, op de hoek, het bekende café- restaurant.

Sharon Zegers

Wie is Sharon en en wat is Levels?

Tijdens haar school- en studententijd heeft Sharon 10 jaar in de horeca gewerkt, maar daar bleef het bij. Plannen om haar vader te helpen met zijn horeca zaken kwamen nooit echt van de grond, niet op de laatste plaats omdat Sharon het veel te druk had met haar eigen (niet horeca) werk. Wel was ze net als haar vader een echte ondernemer. Ze woonde in Nederland met haar 3 kinderen, toen haar vader overleed. Verhuizen naar Portugal stond niet op haar planning! Plots stond haar leven op zijn kop. Als enig kind van Jan moest zij ineens de 3 zaken van haar vader runnen. Hectische tijden en toen alles een beetje op de rit stond, brak de corona uit!

Op de vraag Wie is Sharon? antwoordt zij Levels!

“Ik hou van mooi, net even anders dan de rest, goede kwaliteit, maar wel laagdrempelig. Levels is daarom bewust een beetje rommelig! En VERS! Alles is vers, de fruitsappen, het eten en oooooh jaaaa de koffie! Levels is alles wat ik miste in Portugal en dat was ook lekkere koffie! Ik dacht: als ik dan een horeca tent ga runnen, dan moet het wel een tent zijn waar ikzelf graag naartoe zou gaan. Hoewel ik hier al m’n hele leven kom, had ik nooit gedacht hier te gaan wonen. Inmiddels hou ik van deze plek en wil voorlopig niet meer weg”

Ik kijk om mij heen en ik begrijp het! Wat een heerlijk sfeer hangt hier!

Werken op zo’n mooie plek in de Algarve, het kan!

En nu alles open kan, is er een stevig personeelstekort. Ook Sharon en haar 3 prachtige horeca gelegenheden kampen met dit probleem. Ze wil graag hoge kwaliteit blijven leveren en alles open doen, maar met een tekort aan mensen wordt dit heel lastig.
15 April gaat JAN open, ten koste van de 1ste en 2e etage van Levels. “We zoeken met spoed ervaren horeca personeel en een head chef! Ik heb ook woonruimte geregeld voor mijn personeel! Dus solliciteer nu!”

Je bent meer dan welkom.

Meer informatie over Levels en contactgegevens: https://www.levelscarvoeiro.com/

sharon@praiacarvoeiro.com