Na twee jaar kunnen we, op veler verzoek, weer de NCA-Jaarmarkt organiseren! Traditioneel wordt de NCA-Jaarmarkt in oktober georganiseerd en dit jaar op 30 oktober.

Naast de stands met lekker hapjes en uitgebreide informatie over allerhande producten en diensten wordt er dit jaar ook weer speciale kinderactiviteiten georganiseerd zoals oud Hollandse spelen. Uiteraard is er een muzikale omlijsting en andere entertainment.

Rond 11.30 uur openen de deuren voor het publiek en zoals meestal eindigt de markt rond 18 uur. Bij slecht weer hebben we een fantastische binnenruimte en gaat het ook door!

Entertainment

We hebben artiesten, bekende schrijvers, muziek, allerhande workshops, portrettekenaar en natuurlijk onze huis fotografe Gerty Geerts!

Lekkere hapjes, van sushi, veganistisch tot Indonesische saté!

Wie zijn er?

Met welke bedrijven en ondernemingen kun je zoal kennis maken? Welke producten kun je verwachten? En wat voor lekker eten kunnen we proeven?

Abacoz Makelaar
Adiuvo Uitvaart organisatie
Alegria Health Gezondheids Bewustzijn
Algarve Chef/ Toko Ken Indonesische eten
Anantara Sushi
Bancha Veganische eten
Bean17 coffee and more Koffieroosterij
Beauty Salon Verde Beauty Salon
Boekenhoek Diverse bekende schrijvers
Bulldog Buggies Buggie tours
Cabaças do Amor Decoraties
Cabrita wijnen Wijnen
CO Cerro Mouro Eco Villas
Christien Smit Reiki
Drymat systems Vochtbestrijding
Feng Shui Consultancy Feng Shui
Het Fundament Coach&betekenisvol ondernemen
House of Style Cadeaus en woonaccessoires
Housing Algarve Makelaar
I-mergencies Gezondheidszorg
Martin´s E-bike Electrische fietsen
Pura Trade Natuurlijke huidverzorging
Queijo do Campo Kaas
Quinta das Maravilhas Toerisme
Remax Makelaar
Saar@Home Thuiszorg Gezondheidszorg
Wellness Coach Joao&Inês Exercise and Nutrition

Boekenhoek

In 2022 is er ook geestelijke voeding op de NCA-jaarmarkt! De allereerste Algarviaanse boekenhoek met een keur aan Nederlandstalige schrijver zoals Arthur van Amerongen, Ellen van Herk, Cees Groenewegen, Conny de Moor, Johan Coppieters en Peter Zoomer. Koop hier je boek en maak een selfie met een schrijver (of twee). Boeken zijn als bitterballen voor de ziel!

Kidsclub

Wie heeft er geen leuke herinneringen aan Oud Hollandse en Vlaamse kinderspelen? Zaklopen, koekhappen….. de kinderen worden meegenomen in een reis vol leuke spelletjes. Het wordt niet alleen een mooie dag voor de kinderen, maar ook voor (groot)ouders om weer een nostalgische flashback op te halen. Door samen te spelen geven wij de kans aan de kinderen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten. En wat dacht je van grabbelen in een grabbelton?

Tijd: 14 tot 15.30 van te voren opgeven via de email: info@ncaportugal.com

Workshops

  • Wicky gaat een aroma experience aanbieden ? met Aroma en flower healing by Wicky. Reizen met geuren van moeder Natuur!
  • Desi van JOMO biedt een macramé workshop aan waar je een sleutelhanger gaat maken.
  • Ellen van Herk geeft een workshop kort verhalen schrijven
  • Jenni van Dijke zal ons leren een corsage in de vorm van een vlinder te maken van leer
  • Henrica & Esther geven workshops yoga in combinatie met geuren.

Toegang

Iedereen is van harte welkom! Voor leden van NCA Portugal is de entree gratis. NCA leden worden persoonlijk per email uitgenodigd. Niet-leden betalen € 5,- entree. Je kan ook ter plekke lid worden dan is de entree toch gratis! J

Anantara Vilamoura Algarve Resort

Anantara Vilamoura Algarve Resort is een rustig gelegen luxe vakantieresort aan de pittoreske kust van de Algarve.

Ontdek de charmes van Zuid-Portugal vanuit dit rustig toevluchtsoord met uitzicht op weelderige golfgreens. Geniet van ruime kamers, suites en penthouses met uitzicht over vijf prachtige zwembaden en champagne-cabana’s. Ontspan in mediterrane wellness, geniet van prachtige Portugese wijn en heerlijke diners. Ontdek de glamoureuze jachthaven en het nachtleven van Vilamoura. Geniet van zonovergoten uitgestrekte, witte stranden en speel op beste golfbanen van Europa. Je hoeft maar 1 woord te onthouden: Anantara!

Wij hopen u allen van harte te mogen verwelkomen om er weer een bruisende jaarmarkt van te maken.