We zijn actief op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde kok die ons team komt versterken in onze Nederlandstalige verslavingskliniek in São Brás de Alportel, Algarve.

Werkweek: 32 uur per week
Locaties: São Brás de Alportel, Algarve

GGZ Interventie

GGZ Interventie is een professionele verslavingszorginstelling die ook comorbide psychiatrische aandoeningen behandelt. Wij bieden zowel ambulante, deeltijd als klinische behandeling voor alcohol, drugs, medicijnen, en gokverslaving.

De organisatie

GGZ Interventie biedt behandelingen verspreid over diverse locaties in het land en in Portugal. We werken zowel individueel als groepsgericht en hebben met name veel aandacht voor het systeem. Onze behandelprogramma’s integreren het 12-stappenmodel met CGT, MGV, ACT en systeemgesprekken. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde verslavingszorg klinieken in Nederland waar de behandeling gedeeltelijk plaats kan vinden.

Functieomschrijving

In deze functie kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

  • Je draagt zorg voor het zelfstandig bereiden van maaltijden voor maximaal 15 personen;
  • Wekelijks bepaal je samen met je collega’s het weekmenu;
  • Je hebt binnen het team dagelijks je eigen taken die je zelfstandig uitvoert;
  • Je controleert de versheid en kwaliteit van de ingrediënten volgens HACCP richtlijnen en draagt zorg voor het schoonhouden van de werkomgeving zoals keukenapparatuur;
  • Je draagt zorg voor het bestellen of halen van boodschappen.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je een flexibele instelling, heb je een fysiek goede conditie, ben je representatief en gastvrij. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en je bent goed op de hoogte van de HACCP regels en volgt deze ook op. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en je bent bereid om ook in de weekenden te werken.

Portugal

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en lijkt het jou geweldig om minstens een half jaar in het prachtige Portugal te werken? Of ben je al woonachtig in Portugal? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Onze kliniek in het adembenemende Portugal zoekt een ervaren kok die een passie heeft voor koken en die in staat is om gezonde, smakelijke maaltijden te bereiden voor onze patiënten. We zoeken iemand die niet alleen uitblinkt in kookkunsten, maar ook bekend is met diverse dieetbehoeften en voedingswaarden, om te zorgen voor een uitgebalanceerd menu dat bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te werken in een dynamische en ondersteunende omgeving, waar je jouw creativiteit en passie voor koken kunt uiten en ontwikkelen.

Als je nog niet in Portugal woont, vraag naar de mogelijkheden voor huisvesting.

Wat bieden wij?

Ten eerste bieden we een aantrekkelijke functie binnen een dynamische en succesvolle organisatie op een prachtige locatie. Bij ons krijg je volop de ruimte om eigen initiatieven te nemen en zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Wat betreft arbeidsvoorwaarden en salaris, deze zijn in lijn met de CAO GGZ, FWG 35, en worden afgestemd op je leeftijd, opleiding en werkervaring.

Geïnteresseerd in deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur een mail naar hr@ggzinterventie.nl.