Solutions zoekt kok

Standplaats:               Vilamoura, Algarve, Portugal
Uren per week:          32
Functiegroep:             35 in de CAO GGZ
Start:                           begin juni 2024

De functie

Voor onze kleinschalige 12 Stappen kliniek in Vilamoura zijn wij op zoek naar twee zelfstandig werkende koks.

In een afwisselend rooster met de andere kok verzorg je voor ongeveer 10 mensen per dag lunch en diner. Daarnaast zorg je dat er voldoende in huis is voor ontbijt en tussendoor. Ook het regelen van de boodschappen en het inkopen behoort tot de taken. Je zorgt met elkaar voor een goede afstemming van de werkzaamheden.

Het is voor het herstel van onze cliënten van belang dat ze gezond en gevarieerd eten op gezette tijden. Daarbij houd je rekening met gevarieerde dieetwensen.

Wat breng je mee?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie heb je in ieder geval ervaring met het professioneel koken. Je bent flexibel en niet te beroerd om als het nodig is andere taken in het huishouden op te knappen.  Je kunt met respect cliënten te woord staan en voldoende professionele afstand bewaren. Je bent bij voorkeur al woonachtig in de Algarve.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats een zeer uitdagende functie bij een succesvolle organisatie die echt ergens voor staat. Werken in een mooie, sociale omgeving. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatieven en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn aangesloten bij de CAO GGZ. Deze CAO biedt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Over SolutionS

Sinds 2008 biedt SolutionS mensen een nieuwe kans in hun leven door te helpen bij het herstel van hun verslaving. In Nederland zijn we grondlegger van het Minnesota model als succesvolle behandelmethode. We staan hier nog steeds vierkant achter.

We maken daarbij gebruik van bewezen – en zo mogelijk vernieuwende – verbale en non-verbale therapievormen en de inzet van zowel (zorg)professionals als ervaringsdeskundigen. Veel aandacht voor het systeem, voorlichting en psycho-educatie maken een integraal onderdeel uit van de aanpak.

Wij bieden zowel ambulante therapie als een integraal klinisch programma gericht op de behandeling van dosering- en verslavingsproblemen, voornamelijk alcohol, drugs, gokken en medicijnen. Uiteraard behoort ook een online-behandeling tot ons aanbod.

Vanwege een toenemende vraag naar behandeling van verslaving in het buitenland starten we in 2024 een kliniek in Portugal.

Interesse?

Contactpersoon:         Babette Metselaar

Telefoon:                     +31 342 427 060

Solliciteren:                 bij voorkeur via de website, lukt dat niet, mail dan naar solliciteren@solutions-center.nl