Beste ondernemers,

Deze maand zijn we uitgenodigd bij Jose van B&B Casa Traca in centraal Portugal! Het ligt bij Arganil!

Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 17-19.00 uur
Kosten: €5
Opgeven: info@ncaportugal.com

Ben jij ondernemer in centraal Portugal, en vind je het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen?

Grijp dan deze kans! Jose zal jullie vanaf 17 uur ontvangen in haar Bed & Breakfast Casa Traca.

Waar is Casa Traca?

google maps:
https://g.page/casatraca?share

Jose van der Zwan

Wie is José?

Hoi, ik ben José en ik woon sinds begin 2016 in Portugal, in Arganil. (midden Portugal) Ik ben halverwege de 50, en heb 2 volwassen zoons en een schoondochter die in Nederland wonen. Ik woon samen met Joep, mijn labrador en 3 katten in Arganil.

Ik ben hier gestart met een kleinschalige B&B met 4 kamers: Bed & Breakfast Casa Traca. Hoewel het leven als B&B eigenaresse heerlijk is begon ik toch wat te missen. Ik heb graag dingen om handen en vind regelen, plannen en organiseren ook heerlijk. Deels kan ik die skills kwijt in de B&B maar niet voldoende.

Zo pakte ik langzaam maar zeker mijn oude vaardigheden weer op. Dit startte met Rondreizen Portugal: het adviseren van rondreizen en vakanties in Portugal bij Nederlandstalige accommodatie eigenaren. Inmiddels is Rondreizen Portugal vooral een informatief platform en kunnen mensen zelf hun vakantiereis samenstellen. Voor accommodaties een platform om zichzelf te profileren.

Aangezien ik voor de B&B en voor Rondreizen Portugal een platform nodig had kwamen er websites door mij zelf gemaakt en ontworpen. Ook hier ging het balletje rollen: steeds meer collega’s wilden ook een professionele website die ook gevonden zou worden en zou leiden tot boekingen. Langzaam maar zeker werd mijn tweede bedrijf geboren: Portugalore.

Portugalore

Binnen Portugalore kon ik nog veel meer stroomlijnen. Door altijd ook voor mijzelf de dingen goed geregeld en op orde te willen hebben vergaar je ook veel kennis en informatie. Dit leidde er toe dat ik langzaam maar zeker een specialist werd op het gebied van alojamento local, kleinschalige vakantie verhuur in Portugal. Veel mensen, Nederlandstaligen, weten mij inmiddels te vinden en worden door mij geadviseerd en begeleid. Vaak zijn dit mensen die nog willen emigreren naar Portugal. Zo krijg je ook met allerlei praktische emigratie zaken te maken.

Lid worden van de Ondernemersclub Portugal?

Dat kan! Zakelijke leden van de NCA Portugal zijn tevens lid van de ondernemrsclub.

Voordelen en prijs van het zakelijk lidmaatschap.

Meer informatie over de ondernemresclub Portugal: