Haal je meer klanten uit je social media 

Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik ze? Hoe zet je social media kanalen zoals Facebook, Linked-In en Instagram in voor jouw product of dienst? Hoe krijg ik meer klanten met social media? Voor jou een vraag, voor Eline een weet!

Anno 2022 kan je niet meer om social media heen, laat ons je hiermee helpen!

Omstandigheden hebben ons doen besluiten deze workshop te veranderen in een online workshop! Helaas kon Carla de webinar niet geven en hebben we een bijzonder goede vervanger kunnen vinden in de persoon van Eline Landgraf. Meer info over Eline vind je hier.

Inhoudelijk gaat er niet heel veel veranderen, want we gaan nog steeds leren hoe we met social media klanten kunnen werven met persoonlijke aandacht, opdrachten, informatie en inspiratie. Na 3 uur ga je ‘naar huis’ met een goed ingericht profiel, een tekst die je kan inzetten voor je sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en Linked-in.

Wat gaan we doen tijdens de social media workshop?

De workshop social media duurt ongeveer 3 uur. Met als doel de mogelijkheden te laten zien van social media en hoe je uiteindelijk je gekozen kanaal optimaal inricht en kan gebruiken voor meer zichtbaarheid, nieuwe leads en klanten. De workshop bestaat uit een masterclass, persoonlijke feedback en uitleg over het schrijven van hoogwaardige content. Van te voren bekijkt Eline wat je op dit moment doet op gebied van social media stemt hierop af.

Het eerste uur: masterclass over de mogelijkheden van het inzetten van social media voor je bedrijf met praktische tips, waar je ook meteen mee aan de slag kunt gaan in het uur na de masterclass.

We behandelen o.a.:

-bepaal je doelgroep
-verbind met je doelgroep
-wordt zichtbaar

Voor zichtbaarheid behandelen we:

1 de verschillende social media kanalen LinkedIn, Instagram en Facebook
2 het inrichten van je profiel op de verschillende kanalen
3 de mogelijkheden van de kanalen
4 hoe je het strategisch en efficiënt kan inzetten zodat je je doelgroep bereikt en je klanten aanspreekt.

Het tweede uur gaan we aan de slag met wat we uit de masterclass hebben gehaald. In 3 groepjes waarin we in 20 min samen komen, waar je vragen kunt stellen en waar Eline meekijkt naar het hoofd kanaal wat je wilt inzetten en krijg je extra tips. Eline bereid zich hier van te voren al op voor. (geef van te voren je social media kanalen door!)

De 20 minuten dat ik met 1 groep bezig ben, kunnen de andere 2 groepen luisteren, je leert namelijk ook van de anderen.

Na de laatste groep hebben we een break van 15 min en dan besteden we nog 30-45 min aan het schrijven van een goede post.Er zal een presentatie op maat zijn, die deelnemers ook nog eens terug kunnen lezen achteraf.

Datum: 13 oktober

Tijd: 9-13 uur

Prijs:

€40 voor NCA leden. Niet-leden betalen €60

Max aantal deelnemers: 20

Opgeven voor 1 oktober

Mocht je nog niet hebben opgegeven, doe dat dan snel, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Dit kan naar: info@ncaportugal.com

Geef tevens duidelijk aan hoe we jou kunnen vinden op de social media kanalen, zodat we een deskundige feedback kunnen geven.

Lid worden van de Nederlandstalige Club in Portugal?

Geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap van de NCA Portugal zoals gratis webinars, ontmoeten van andere Nederlandstaligen en ondernemers in Portugal. Meer dan 70% van onze leden zegt lid te zijn vanwege de Blik op Portugal, het maandblad dan 10x per jaar verschijnt, boordevol tips, verhalen en interessante wetenswaardigheden.

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.