Wandelen bij Paderne!

Rondom het kasteel van Paderne lopen een aantal wandelroutes. De route die we hebben uitgezet is een verkorte versie (ongeveer 3km) waarbij we precies de pareltjes van de omgeving zullen zien!

Allereerst wandelen we naar het kasteel van Paderne. Dit is een glooiende wandeling omhoog.

Vanaf het kasteel dalen we af via een avontuurlijk wandelpad richting de vallei waar een oude Romeinse brug ligt. Tevens vindt je op dit pad 2 educatieborden over de natuur in deze vallei.

Op de route zien we een oude steenoven en is een pauzeplekje. Daarna wandelen we door de Padernse ruigte de heuvels door en komen dan weer terug bij de parkeerplaats. Vanuit daar rijden we 5 minuten naar het idyllische centrum van Paderne, alwaar we nog een koffie nemen.

De wandeling wordt georganiseerd door Dorine Rijnhart en elke euro zal gaan naar de stichting “Friends of Canil Portimão” gerund en opgezet door de eveneens Nederlandse Patricia de Nieuwe.

Uiteraard zijn honden welkom!

Prijs: €10 (inclusief 1 drankje, rest gaat naar de charity). Niet NCA leden betalen: €15

Opgeven: info@ncaportugal.com

Start: 10 am
Duur: 3 km, ca 1 uur lopen.
Startpunt:
https://goo.gl/maps/NDTT8Vb2NgxYLmnE8

Na afloop gaan we op het plein van Paderne wat drinken. Mocht je niet willen of kunnen wandelen, kan je ook gezellig wat komen drinken. Locatie voor drankje:  https://goo.gl/maps/GzuXmFZrNY3QzKqY8

We zullen daar ca. 11.30 zijn.

Lid worden van de Nederlandstalige Club?

Wil jij ook genieten van de vele voordelen die de NCA Portugal biedt? Dat kan! Onderstaande link staan ze allemaal op een rijtje: