Gratis adverteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wil je jouw bankstel, visgerei, servies, auto of fiets verkopen?

Goed nieuws! Bij NCA Portugal bieden we je nu de kans om GRATIS een mini advertentie te plaatsen op onze website. Bereik een breed publiek en geef jouw spullen de aandacht die ze verdienen!

Of je nu iets wilt verkopen, ruilen of gewoon wilt weggeven, ons platform staat voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en plaats jouw advertentie vandaag nog!

Hoe werkt het gratis adverteren?

1️⃣ Ga naar mini plaatsen

2️⃣ Registreer je account (indien nog niet gedaan)

3️⃣ Plaats je mini advertentie – het is snel en eenvoudig! Plaats een foto om meer reacties te krijgen!

Verbinding maken met geïnteresseerde kopers is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Verspil geen geld aan dure advertenties – profiteer van onze gratis adverteer service en verkoop binnenkort jouw spullen!

Voordelen van gratis adverteren op NCA Portugal:

  • Geen verborgen kosten!
  • Een groot en gevarieerd publiek bereiken.
  • Eenvoudig te plaatsen en te beheren advertenties.
  • Veilig en betrouwbaar platform.

Dus, of je nu op zoek bent naar een nieuw thuis voor jouw geliefde bankstel, of je wilt ruimte maken in de garage door je fiets te verkopen, NCA Portugal is de juiste plek voor jou!

Plaats vandaag nog je gratis mini advertentie en laat je spullen opvallen tussen de rest!

NCA Portugal, nooit van gehoord?

De NCA Portugal is een levendige vereniging voor Nederlandstaligen met een passie voor Portugal. Onze missie is om leden te informeren over wonen, werken en leven in Portugal en om mensen met elkaar te verbinden, met een focus op de Algarve.

Onze communicatie verloopt via diverse kanalen, zoals ons tijdschrift “Blik op Portugal,” onze website, nieuwsbrief en sociale media. We organiseren maandelijks 3-6 activiteiten, variërend van webinars over wonen en werken tot sportevenementen en gezellige bijeenkomsten.

Ook ondersteunen we goede doelen, zoals het Kindertehuis Bon Samarito. Ons bestuur en toegewijde medewerkers zorgen voor een vlotte organisatie, ondersteund door vrijwilligers.

Ons doel is om een bruisende en inclusieve gemeenschap te zijn waar Nederlandstaligen in Portugal zich thuis voelen.

Sluit je aan bij NCA Portugal en ontdek de vele voordelen van een lidmaatschap en de unieke charme van onze vereniging!