Ontdek de Kleurrijkste Ondernemerskans van het Jaar op 5 november!

De NCA Jaarmarkt komt eraan en ondernemers in Portugal zijn uitgenodigd om deel uit te maken van deze kleurrijke Algarve-ervaring op 5 november 2023 (bij slecht weer een weekje later). We gaan dit jaar traditioneel weer naar Krazy World bij Algoz.

Spotlights op Jouw Bedrijf!

Ben jij klaar om te schitteren? Grijp deze kans om je onderneming te presenteren en in direct contact te komen met je klanten. Plaats jouw producten en diensten in de volle schijnwerpers en laat ze stralen als nooit tevoren! Zorg dat je er bij bent!

Reserveer je plek hier: https://forms.gle/vZ4nztaoF8uTjV6g8

De Deuren Zwaaien Open om 11.00 uur!

Vanaf 11.00 uur staan de deuren wagenwijd open voor het publiek en zoals gebruikelijk zullen we de markt rond 17.00 uur afsluiten.

Thema: Kleuren van de Algarve – JIJ Bent het Levende Voorbeeld!

Dit jaar duiken we in het thema “Kleuren van de Algarve” – en weet je wat? Jij bent die kleuren! Ondernemers, workshophouders, creatieve geesten en iedereen die wil schitteren is welkom. Wil je een typisch Nederlandse lekkernij verkopen? Be our guest! Als het maar een kleurrijk feestje is!

Dé Hotspot voor Nederlandstaligen!

De NCA Jaarmarkt is een ongekend populaire gelegenheid voor Nederlandstaligen, overwinteraars en degenen die permanent in de Algarve wonen. Kortom, jouw uitgelezen kans om je producten, diensten en lekkernijen te presenteren en de aandacht te vangen. Vorig jaar genoten maar liefst 400 mensen van deze kleurrijke belevenis.

Terugblik van vorig jaar’s Standhouders

“‘Perfect georganiseerd’, ‘Bedankt voor het podium dat jullie ons bieden’, ‘Zeer tevreden met de opkomst, ook van onze Belgische vrienden’, ‘Nog nooit eerder zoveel serieuze leads gehad’.”

Wat kost deze kleurrijke belevenis?

Prijzen stands

Commercieel: €80
Artistiek: €50
Schrijvers: €50
Food: €100

Speciale aanbieding voor standhouders

-Korting op advertentie in Blik op Portugal oktober:

¼ pagina: €100 (normaal €150), deadline aanleveren: 15 september*

-Aanbieding adverteerders in de Blik op Portugal die stand willen € € 25,- korting.
*alleen geldig voor nieuwe adverteerders

Wil jij een workshop geven? Contact dan Michele voor meer informatie: info@ncaportugal.com

Je kunt zelfs elektriciteit voor je stand aanvragen als je er snel bij bent. Op zondag ben je welkom om vanaf 9.00 uur je stand op te tuigen. Zorg dat je rond 10.30 uur helemaal klaar bent, want Nederlanders zijn vroege vogels! Houd je stand open tot 17.00 uur en dan mag je beginnen met afbouwen. De deelnamekosten dienen vooraf betaald te worden.

Ondernemers in Portugal: reserveer jouw plek NU!

Registreer je vóór 15 september via deze link en jouw bedrijfsnaam zal schitteren tussen andere standhouders in ons maandblad “Blik op Portugal” van oktober.

We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen en samen een dag vol bruisende kleuren en ondernemerschap te beleven!

Zonnige en kleurrijke groeten,

namens NCA Portugal

Jacqueline Ram, Ronald van den Hurk en Michèle Wolters