Zoals jullie weten zijn we een zeer actieve vereniging en om onze activiteiten verder uit te breiden en te organiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wie wil en kan ons helpen bij evenementen of op regelmatige basis activiteiten coördineren gedurende het jaar.

Wie zoeken we? JOU?

Ben jij een echte koffieleut met een organisatietalent?

Iedere maand organiseren wij een koffie ochtend op verschillende plekken (oost, midden en west Algarve).

Voor deze koffie ochtenden zijn we op zoek naar iemand die ons helpt bij het organiseren van deze ochtenden voor onze leden. De koffie ochtenden worden zeer goed gewaardeerd en zijn een van de pijlers van onze netwerk activiteiten. Als koffieleut met organisatie talent regel je de locaties, maakt afspraken met locatiehouder, schrijft tekstjes voor de nieuwsbrief en als gastvrouw/man zorg je dat de koffie ochtend vlekkeloos verloopt en iedereen het naar zijn zin heeft! Wij schatten in dat deze taak maximaal een dag per maand in beslag zal nemen.

Wil jij ons maandelijks of 3-maandelijks helpen? Bel of email ons!

Een wandelaar die zich niet snel uit het veld laat slaan

We organiseren als NCA Portugal maandelijks een wandeling voor onze leden die zeer gewaardeerd worden. Als wandelfreak weet je altijd weer een mooie afwisselende wandeling te organiseren voor onze leden. Of dat nu in een stad of in de bergen is! Je zorgt voor de wandel voorgangers, de afspraken met hen en de locaties voor een drankje onderweg of na afloop, werft voldoende deelnemers in samenspraak met het secretariaat en uiteraard ben je het gezicht van de NCA als gastvrouw/man tijdens de wandelingen. Uiteraard helpen we je waar nodig en overleggen we op regelmatige basis.  Wij schatten in dat deze taak je ongeveer maximaal een dag per maand in beslag zal nemen.

Welke wandelaar neemt deze taak (deels) op zich? Bel of email ons!

Laat jij ieder evenement op rolletjes lopen?

Als NCA organiseren wij regelmatig evenementen voor alle leden, zoals bv. het filmfestival, de jaarmarkt en de nieuwjaarsparty. Als echte regelaar help je de evenementen op te zetten en tijdens het evenement zorg je dat het op rolletjes loopt. Je bent dus naast een regelaar ook een echte doener die oog heeft voor detail en helpt om de evenementen tot een succes te maken waar de leden volop kunnen genieten.

Afhankelijk van je beschikbaarheid schatten wij in dat je ongeveer een dag per maand in beslag zal nemen.

Wat bieden wij je?

Natuurlijk is dit de ideale mogelijkheid om nog meer mensen te leren kennen, nog leukere plekjes te ontdekken in Portugal en samen met ons de vereniging nog verder te laten groeien. We zijn niet voor niets het grootste Nederlandstalige netwerk van Portugal!

Natuurlijk werk je met een regelmatig vast en gezellig actief team van vrijwilligers.

Zou jij je op regelmatige basis willen inzetten voor de NCA Portugal? Meld je dan nu meteen aan: info@ncaportugal.com of bel met 912 366 152 Jacqueline Ram.

Meer informatie over NCA Portugal